Thijs den Dikken stopt.. Wij bedanken u voor het vertrouwen!

In April 2012 begon het allemaal. Ik startte mijn eerste eigen onderneming: Internetpromotie Thijs den Dikken. Waar ik begon met het simpel opzetten van social media pagina’s en wat website aanpassingen, ontwikkelde ik niet veel later complete websites met diverse functionaliteiten. Later, toen ik door de combinatie met mijn studie steeds meer affiniteit en kennis kreeg met marketing werd mijn bedrijf steeds meer een full service online marketing bureau, waarbij ik met een marketinggerichte focus naar ondernemingen keek om hen maximaal te voorzien in hun online aanwezigheid ten behoeve van een conversie.

Tijdens deze periode heb ik enorm veel geleerd en mijzelf persoonlijk kunnen ontwikkelen, wat zonder meer de basis heeft gevormd voor mijn vervolg carrière welke ik in mei 2017 ben gestart. Dankzij alle klantcontacten en partnerschappen heb ik mezelf, en daarmee mijn onderneming, zich volwaardig kunnen ontwikkelen. Daar ben ik trots op. Ik ben tevreden met het resultaat. Daarbij hoop ik ook dat alle klanten die ik heb of heb gehad tevreden zijn of waren met de geleverde diensten. Ik wil al mijn (ex) klanten dan ook meer dan voorspoedige en succesvolle jaren toewensen.

Per 1 maart 2018 wordt mijn bedrijf overgenomen door Moving Mouse (www.movingmouse.nl). Gijs Campbell (CEO) ziet uit naar een verdere samenwerking met mijn klanten. Ik heb een bewuste keuze gemaakt voor deze organisatie, omdat de laatste maanden voor mij alle prioriteiten lagen in het zo keurig mogelijk overdragen van mijn klanten op het gebied van service en onderhoud. Ik doe vanaf vandaag met een gerust gevoel afstand van mijn onderneming, en wil je graag voorstellen aan Gijs Campbell, CEO van Moving Mouse. Zijn introductie vind je ook op thijsdendikken.nl (of klik hier).

Sinds oktober 2017 werk ik als SAP consultant voor Ctac in `s-Hertogenbosch. Op dit vlak wil ik verder groeien in een mooie carrière. Uiteraard blijf ik altijd graag in contact. Twijfel dan ook niet om mij even te bellen of te mailen voor vragen of opmerkingen. Echter, voor informatie of hulp bij de mail of website, verwijs ik u voortaan naar Gijs Campbell.

Bedankt en met een hartelijke groet,

Thijs den Dikken

Leave a Comment

Door akkoord te gaan met deze melding, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website en de privacy verklaring conform AVG wetgeving. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten