Internetpromotie Thijs den Dikken is werkzaam in een groot en sterk netwerk van jonge ondernemers. Wij ontkennen niet dat wij een zwak hebben voor de jeugd, maar wij zien ook de voordelen in van gevestigde en volwassen bedrijven. Zodoende werken wij samen in een mooie mix van partners, en daar zijn wij best wel trots op!

Simple IT Solutions

 

 

Simple IT Solutions is opgezet door een aantal experts met jarenlange ervaring met en kennis van computernetwerken en het adviseren van klanten. Het bedrijf staat voor een simpele automatisering van uw onderneming. Simple IT Solutions ontleent zijn bestaansrecht aan het feit dat het bedrijf van mening is dat de meeste computernetwerken vaak moeilijker zijn ingericht dan nodig is. Zij gaan te werk vanuit de gedachtegang van de werknemers zodat uw systeem optimaal wordt afgestemd op de specifieke vaardigheden van uw werknemers. Hierdoor zullen de werknemers meer tijd kunnen besteden aan hun 'core-activiteiten', zonder zich zorgen te hoeven maken over het disfunctioneren van uw netwerk.

www.simple-it.nl

Plennid

 

 

Plennid brengt de juiste mensen met elkaar in contact om de groei en impact te vergroten. Hoe doen we dat? Het dak van ons gebouw wordt gesteund door drie sterke pijlers; Connect, Collab, Create! Samen verbinden, werken en creëren, want SAMEN transformeren we de huidige economie in een nieuwe duurzame – winstgevende – economie. De 17 global Sustainable Development Goals (SDG) zijn de fundering voor alles wat wij doen @ Plennid. Al onze members dragen bij aan één of meerdere SDG. Al onze services dragen bij aan het opzetten van deze connecties, samenwerkingen en creaties. Onze community is een broeinest voor alles wat duurzaamheid is en leeft.

www.plennid.com

ProudStarter

 

 

Onze omgeving veranderd voortdurend en sneller dan ooit te voren. Dit vereist een geweldig aanpassingsvermogen. Bedrijven staan daardoor meer open voor het delen van kennis, vaardigheden en middelen wat het aanpassen makkelijker maakt. Door elkaars krachten te bundelen, een essentieel netwerk te creëren en het delen van middelen bereiken mensen en bedrijven exponentiële groei. Op deze manier proberen bedrijven uit te blinken in al hun bedrijfsactiviteiten. Dit resulteert in een omgeving die steeds dynamischer en innovatiever wordt. Lang termijn contracten zijn niet vanzelfsprekend, en succes hangt niet meer alleen af van wat je weet maar ook van wie je bent en wie je kent. ProudStarter is ontstaan als een reactie op deze verandering in de markt en op de toenemende behoefte van mensen om begeleid te worden in deze nieuwe omgeving.

www.proudstarter.com

Hart Voor IT

 

Creative Connect

DPT Marketing