Gijs Campbell, CEO Moving Mouse, verwelkomt u als klant!

Even voorstellen: mijn naam is Gijs Campbell en onder ‘Moving Mouse’ ontwerp, host en beheer ik interactieve websites. Ik ben geen ‘echte’ computernerd, maar meer een sociale, sportieve jongen die het mooi vindt fraaie dingen te maken voor het web. Ik probeer mijn klanten altijd op een zo persoonlijke manier te benaderen. Dus, geen langdradige e-mails of callcenter telefoontjes, maar vooral veel gezellige, duidelijke gesprekken en vlotte WhatsAppjes.

Naast het bouwen van websites, kan ik, door gebruik te maken van verschillende experts, mijn klanten ook helpen in andere internetdiensten. Denk hierbij aan SEO (goed gevonden worden in zoekmachines), Google Analytics en social media marketing. Om de klant zo goed en eenvoudig mogelijk van dienst te kunnen zijn bied ik (maandelijkse) abonnementen aan, voor zowel mijn websites als de overige diensten.  Zo is je website altijd up-to-date en haal je het meeste rendement uit je website. Een abonnement voor een website start al vanaf €59,- / maand, waarbij je geen ontwerpkosten hoeft te betalen. Handig toch?

Ik vind het heel mooi dat ik de klanten van Thijs kan overnemen en ik hoop dat ik iedereen blij kan maken met één van mijn abonnementjes. Natuurlijk help ik je ook graag als je alles wilt houden zoals het is. Een keer afspreken om kennis te maken? Ik nodig je graag uit voor een kopje koffie bij mij op kantoor, in The Art of Living Well in Den Bosch.

2 thoughts on “Gijs Campbell, CEO Moving Mouse, verwelkomt u als klant!

  1. goedemorgen, graag zou ik e.e.a. verandert zien op mijn sites.(allebei) nieuwe foto`s bij de categorie golf, en een nwe categorie balkons en dakterrassen.
    graag contact.
    m.vr.gr. j.termeer 0610214504

Leave a Comment

Door akkoord te gaan met deze melding, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website en de privacy verklaring conform AVG wetgeving. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten